The Road

Jeg har lige set filmen The Road på Blu-Ray (en der røg med hjem fra New York), og jeg må sige at jeg blev meget positiv overrasket.

Filmen er virkelig flot og meget velspillet – Viggo Mortensen og Kodi Smit-McPhee spiller virkelig godt sammen. Filmen er barsk men den fangede mig virkelig fra start til slut.

Filmens plot:

I ‘The Road’ bevæger en far (Viggo Mortensen) og hans søn (Kodi Smit-McPhee) sig sydpå gennem et nådesløst post-apokalyptisk Amerika, på flugt fra en kold vinter og en tiltagende sult.
På vejen opdager de, hvor lidt der er tilbage af medmenneskeligheden, og hvor rå og kynisk fremtiden tegner.
I håb om at overleve søger de mod kysten, og i oppakningen har de en pistol med to skud tilbage og en patron til hver, hvis det skulle blive nødvendigt.
‘The Road’ er filmatiseringen af Cormac McCarthys ‘Vejen’, en skildring af både den barske virkelighed efter en ødelæggende katastrofe og kærligheden mellem en far og en søn. Romanen modtog Pulitzer-prisen for romanen i 2007.   (tekstkilde: www.kino.dk)

Kan virkelig anbefale at man ser denne film, især pga. Viggo Mortensens skuespil.

(I just watched the movie The Road on Blu-Ray (one who came home with me from New York) and I must say that I was very positively surprised.
The movie is really nice and very well played – Viggo Mortensen and Kodi Smit-McPhee plays really well together. The movie is harsh but it really captured me from start to finish.
Can really recommend you see this movie, especially because Viggo Mortensen’s acting.)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s