Take offer

Har du set dette Take Offer ?

Take Offer er Downtown.dk‘s nye partner, som i stedet for at give rabat på produkter og oplevelser i “Downtown København og Århus” giver tilbud på attraktive rejser og oplevelser i hele Danmark og i udlandet.

Take Offer kommer til at have et lækkert tilbud en gang om ugen – til at starte med.

Deres fokus er pt. spa- og wellnessophold, slots- og herregårdsophold, koncert- og shoppingrejser, golf- og charterrejser, og ligesom i Downtown.dk-regi, vil rabatten være 50%.

Take Offer går i luften d.1.november og deres første tilbud, som er fra d. 1.- d. 7.november vil være en “shoppingtur til Malmø” med luksusovernatning på hotel, hvor der vil være linet op med frugtfad, chokolade, badekåbe, soft drinks og generel luksus i superior-værelse inkl. morgenbuffet til 500kr for 2 personer (altså 250kr pr.person). Tilbudet vil kunne indløses fra d.19.november og frem til 09.januar 2011, så der er rigelig tid til at planlægge opholdet i.

Der vil desuden være en side-deal til en super lækker restaurant i Malmøs nye moderne bydel  “Västra Hamnan”. Restauranten ligger lige ud til vandet med udsigt til Danmark, og giver 50% på deres tre-retters menu, hvor man kan vælge mellem 2 forskellige forretter, hovedretter og desserter.

Hvis man tilmelder sig Take Offers nyhedsbrev inden d.1.november, vil man automatisk deltage i en konkurrence, om  to billetter af SAS til en valgfri Europæisk destination og der trækkes lod om vinderen d.01.november.


Lyder ikke helt tosset, noget som jeg vil holde lidt mere øje med, det kunne jo være der kom et godt tilbud som man ikke kunne modstå.

Tror allerede deres første tilbud er et jeg hopper på, da jeg overvejer en tur til Malmø i November, så der er jo ikke helt tosset med det tilbud.

(Have you seen this new concept – Take Offer?
Take Offer is Downtown.dk ‘s new partner, but instead of giving discounts on products and experiences in “Downtown Copenhagen and Aarhus”, they offers attractive deals on travels and experiences throughout Denmark and abroad.
Takeover Offer will have a cool deals once a week – to start with. Take Offer goes live on November 1 and have a contest, so remember to check their website out.)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s