Close to SJP for exactly 1 year ago

I dag er det præcis 1 år siden at jeg var ultra tæt på Sarah Jessica Parker – stadig glad for at jeg valgte at tage billeder istedet for at få en autograf.

Du kan se flere billeder fra den dag HER, HER, HER og HER

(Today is exactly 1 year since I was ultra-close to Sarah Jessica Parker – still glad I chose to take pictures instead of getting an autograph.)

Reklamer

4 thoughts on “Close to SJP for exactly 1 year ago

 1. Hold da op, du var tæt på hende! Sikke en oplevelse alligevel… bare at stå i den hysteriske crowd til at starte med, hehe.

 2. Nej hvor er jeg misundelig!! I love her 😀 hehe.. I hvilken anledning kom du så tæt på? Var det ved en rød løber eller sådan noget? 🙂

  Forresten, så har jeg en stor konkurrence på min blog lige nu, og det ville være super hyggeligt, hvis du måske havde lyst til at være med 🙂
  Du finder den her 🙂

  // Amalie 😉

  • Mens jeg boede i New York sidste år i 3 mdr. var jeg så heldig at der var verdens premiere på Sex and The City the movie 2, og derfor stillede jeg mig op for at se hvad de foregik.

   SJP kom hen til os lige præcis der hvor jeg stod og skrev autografer – så hun gik ud af den røde løber for at kommer over og hilse på os.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s