Sunprime Coral Suites & Spa

og i morgen blev så først i dag – Sorry, der er bare så mange ting for tiden som optager min tid, og hvad kan jeg pt. ikke fortælle jer, men forhåbenligt sker det inden længe.

Nå men det var min sommerferie vi kom fra 🙂

Turen går nemlig til Sunprime Coral Suites & Spa som er beliggende på Tenerife. Hvor vi har booket . 1-vær.PrimeSuite/balkon mod pool

Billederne er alle fra rejseselskabets hjemmeside.

Rejseselskabets beskrivelse om stedet:

På Sunprime Resort er der lagt fokus på livsnydere, der rejser uden børn. Her har vi nemlig kælet for selv de mindste detaljer – alt sammen for at give dig en særlig feriefornemmelse af kvalitet og komfort. Sætter du pris på lækker mad, elegante omgivelser og gode muligheder for at forkæle dig selv med Spa & Wellness, er Sunprime Resort noget for dig.

I Wellness-afdelingen kan du træne i moderne motionsrum, bestille massage og slappe af med forskellige skønhedsbehandlinger. Glæd dig også til det hyggelige poolområde (170 m2 og opvarmet til ca. 25 grader i perioden 1/11-15/4).

I restaurant Prime Kitchen kan du begynde dagen med en herlig morgenmadsbuffet, og til frokost og aften byder de dygtige kokke på et varieret udvalg af internationale retter og lokale specialiteter.

(Summer vacation goes to Sunprime Coral Suites & Spa is located in Tenerife.Where we have booked. 1-room suite prime / balcony facing pool)

Reklamer

2 thoughts on “Sunprime Coral Suites & Spa

  1. Hvor ser det lækkert ud og det lyder også meget spændende. Et sted til livsnydere der rejser uden børn er nu ikke nogen dårlig idé, selvom jeg har 4 stk. ville det nu være rart hvis jeg tog på kæresteferie med manden, at det ikke var et hotel fyldt med unger 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s